Thursday, June 9, 2011

my hood !
HOLAA! 
Tossa on vähä kuvii meijän talosta. Asutaa niiku 2 kerroksisessa "omakoti talossa", mut sit meijän yläkerras on ihasamallainen talo, 2 kerrosta? Vaikee selittää :D Meijän talo yhtiös on sit muut talot jotai kerrostaloja, näyttää mun mielest vähä hotellilt missä asutaa. Meijän sisä aula tai piha on iha sika ihana ja rauhallinen! Niiku tos yhes kuvas näkyy. Asutaa vähä kaupungista pois päin, mut kummiski tosi lähel kaikkia paikkoja. Esim meijän treeneihin ei kestä ku vähä päälle 5min, rannalle 15min, kauppaan saman verran. Iha sika hyvä juttu on se et Suomen Aurinkorannikon lukio mihin oon menossa on ihan kadun toisella puolella eli joku 2min kestää kävellä jos ees sitäkää :D ! Asutaa kummiski niin lähel kaikkii paikkoja. Mul alko tiistaina ekat treenit miesten ryhmäs. Eka olin iha paineis et miten tuun pärjää siel ku miehet on kummiski kovempii pelaajioit ku naiset, mut sit loppujen lopuks meni iha sika hyvin treenit! Oikea valmentajani Jorge ei ollu paikalla, joten Cesar piti meille tunnin. Valkku katto läpi kaikki mun lyönnit, eikä kommentoinu yhtää mitää kunnes syötettii ja katto miten syötin sit kysy et "kisaaks sä paljonki?" :D No mut joo.. Mul on nyt sit treenei 5krt viikossa ain illalst 21.00-22.00 espanjan aikaa eli suomen aikaa 22.00-23.00
Tolloin on iha sika hyvä pelaa ku aurinko ei paista suoraa silmii ja pystyy keskittyy paremmin, eikä oo niin kuuma. Sit eilen oltii Tarinan ja Jojon kans meijän pihal uimas ja otettii vähä aurinkoo ja kävin kaupungis (joka on 10min pääst meijän talost) kattoo missä on posti et voin lähetellä kavereille postia:). Eilen ei ees ollu niin kuuma, saman verran ku suomessa eli n. 25-30 astetta. Mitäs muuta.. No en oo tehy mitää oikee ihmeellist. Yrittäny siivota huonetta, laittaa tavaroita paikoillee.. Tänään vaa chillaan pihalla ja sit illal treenit.
Mut joo gotta go,
Ciao!:)9 comments:

 1. Hihi toi talo ahh!!:) ja muutenki ihana postaus! Anna jojolle hali mult! Pus<3

  ReplyDelete
 2. IHANA paikka ! :) oohh i love it :) 5 krtaa viikos ?? :D nice :D mut kui jees varmaa siel :) ota jossai vaihees kuvii sun huoneestaki :)

  ReplyDelete
 3. osaatko puhua hyvin espanjaa?:)

  ReplyDelete
 4. Pauliina: no älävaaa mut ruma sisält kaikki huoneet iha erivärisii xdd kelattii äidin kans maalata vähä

  Juuli: juu 5krt :dd ja isän kans ehk joskus vklp mut mul ei oo viel fysiikka treeneinetnvarmaa neki viek toho päälle.. Jooo heti ku oon saanu sen valmiiks:) mun huone on niii vaihees vielki..

  J: nooo en oikee yhtää xd pari sanaa vaa, mut otin sen lukios yheks aineeks ja joka päivä kuulee nii oppii pikkuhiljaa:)

  ReplyDelete
 5. ihana blogi tanja! :)) ja vähä kivan näköne paikkaaaaa! oon nii kade (::

  ReplyDelete
 6. kiitos oona sulla kans:) tää on ihana paikka!!(:

  ReplyDelete
 7. ihanan näkönen toi paikka!

  http://juliaeatstheworld.blogspot.com/

  ReplyDelete
 8. Taloyhtiö sekä sisäpiha ovat yhdyssanoja :)
  blogisi vaikuttaa hyvältä kunhan muistat kirjoittaa siistiä ja selkeää teksiä. Turhat huutomerkit sekä hymiöt kannattaa karsia pois, tekstiä on tällöin helpompi lukea.
  Tsemppiä blogin kanssa !

  ReplyDelete