Wednesday, June 15, 2011

Updating


läksiäis lahjat Sannilta, Missulta, Lauralta ja ihana koru Pauliinalta<3
HEEI!
Viikoloppu meni hyvin, mut tosi nopeesti.. Sisko oli sunnuntaina ratsastamassa menin mukaan katsomaan hevosia. Oikeesti pelkään niit vähä, koska ne on nii isoja :-D Ekaa kertaa olin talleil ja ajattelin et olis iha sika siistii ratsastaa mut ne on niin ISOJA! Tarina ratsasti iha sika hyvin. Ekalla ratsastus kerralla se sai kuulemma seistä hevosen selässä. Tällä kertaa se sai ratsastaa sillä ilman että opettajansa piti siitä kiinni.  Siskon ratsastus paikka on Mijas nimisessä kylässä/kaupungissa vähä vuorilla. Siellä on niin kaunis maisema kun näkee taloja, vuorija, golf rataa jne. Saatii myös viimeviikolla kaverimme koiran hoitoo. Sen nimi on Opsi, ai outo kyl. Mut ollaa keksitty sille kaikkii omii nimii esim Jojo sanoo sitä Wiliks ja se joskus tottelee:-D. Tosi rauhallinen koira kyllä:-), ihastuin siihe heti ja myös Tarina ja Jojokin. Tökkää iha sikan tää kirjottaminen.. Treenei on ollu ja ens viikolla on yksityis treenit, JESS!!! Sitä oon toivonut pitkää:-). Ja illalla oltiin mamin kans kävelyllä nii otin vähä kuvii miltä näyttää Fuengirola illalla/yöllä. Sit tnää oltii toril tai markkinoil käytii jos myytii kaikkii vaatteit ruokaa laukkuja kenkiä jne ostin sielt ihanat bikinit! Voin ottaa kuvia ens kerral.
 Jos ihmisillä on skype nii laittakaa teijän skype nimi vaik tänne tai sitte facebook inbox. Aika vähä tuli tekstii, enkä oikee jaksa nyt kirjoittaa mut ens postauksee kirjotan paljon ja enemmän kuvia! 
Ciao!

8 comments:

 1. Fuengirola on ihana paikka :) Pakko kysyä että miks te muutitte? Tai siis onko siellä jotain tuttuja, vai oliko toi paikka vaan iha satunnainen valinta? C:

  ReplyDelete
 2. Muutettii koska isä sai töitä täältä, niin on:-)

  ReplyDelete
 3. tanjaaaa miss you <3 ihania kuvia plus toi dogi aws! :D

  ReplyDelete
 4. noo iha random.. MISS YOU 2 <3 skype puheluu hei joku päivä!!! haha :-)

  ReplyDelete
 5. oo mä rakastan fuengirolaa! tai no espanjaa muutenki :D

  ReplyDelete
 6. voisitko laittaa tän blogin blogloviniin? (:

  ReplyDelete