Friday, July 8, 2011

Bel Air

 ILTAA!
Viime viikonloppuna mulla oli kisat Estepona, Bel Airissä. Pelasin kahessa sarjas, tytöt 18v ja tytöt 16v. Voitin ekat pelit molemmissa sarjoissa ja sit hävisin tokat eli 2 voittoo 2 häviöö. Vikan pelin pelasin klo 23.30 :-D Oltii koko päivä Bel Airis ja oli iha sairaan kuuma päivä. Oon ollu nyt iha poikki ku on jatkunu tätä treenaust ja jatkuu elokuun alkuu asti et joka päivä on joku 5h treenii.. Viime viikol mul meni jotenki sääri kipeeks nii jouduin ain teippaasen ku treenasin ja pelis teippasin koko ajan, nyt sit tnää olin heittämäs roskia ja siel pussis oli lasi joka oli menny rikki viils polven lähelt auki.. Niin mun tuurii! Bel Airis oli aika paljon pelaajioita. Mentii meijän club porukalla kaikki yhes ja kaikki oli ain kannustamas toista ku oli matsi menossa. Oli iha sika kiva päivä väsytti vaa iha sikan ku pääsin kotii sit 01.00 yöl kotii ja menin nukkuu ja nukuin 11h :-D Nukuin niin sikeesti et ain ku Jojo ja Tarina tuli käymää huonees en reagoinu mitenkää. Sit sunnuntaina oli vapaa päivä en tehy oikee mitää chillasin vaa koton ku sai olla kerranki koko päivän kotona eikä parii tuntii vaa ja takas treeneihi. Sit tällä viikol alko taas teho treenit. Tuli lisää porukkaa eri puolilta Espanjaa, Amerikasta ja ens viikol on tulossa lisää myös. Ja nyt vklp mul on kisat Marbellassa, lauantaina 21.00 illal eka matsi.. Iha sairaan ärsyttävää et noin myöhää illal joudun pelaa, mut toivotaa et se ei kestä mitä 2h et voittaisin nopee :-D Tääl on ollu iha sairaan hyvät ilmat, joka päivä paistanu vaa aurinko ja joutunu olee kentäl. Välil ärsyttää ku vois olla uimas ku on nii hyvä sää ja joutuu olee treeneis mut sit illal pääsee onneks uimaa treenejen jälkee :-) Mitää muut ihmeellist ei oikee tapahtunu täl viikol treenii vaa mut meen nukkuu nytten huomen aikanen herätys. 
Ciao!


6 comments:

 1. Kielioppi-/yhdyssanavirheet. Ennen blogin aloittamista minä itse henkilökohtaisesti kävisin koulussa ja opiskelisin äidinkieltä.

  ReplyDelete
 2. tosi kiva blogi sulla, tykästyin heti ku luin vähäsen! oon niin kade sulle et asut espanjassa, koska oon niin rakastunu siihen maan kulttuurii ja ne kaikki ihmisetki on niin ihanii! missä päin espanjaa te asutte, koska käydää perheen kanssa aina malagassa siellä benalmadenan ja fuengirolan suunnalla lomailemassa!:)

  käythän katsomassa minunkin blogin?:) :

  http://j-likefairytale.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. ototso: okei iha sama :D kirjotan miten haluun jos haittaa älä lue sit :D!

  janina: kiitos kiitos, tääl on just jees asuu on vaa ikävä kavereit suomes :( asutaa fuengirolas, los pacoses siin finlandia aveniun tai sen kadun vieres. ooi vähä jees vois nähä sit joskus!!! :) JUU KÄYN!

  ReplyDelete
 4. kiva postaus! osaatsä espanjaa hyvi tai et osasiks jo enne ku muutitte takasi ? (:

  ReplyDelete
 5. en osannu yhtää :D mut kyl mä oon oppinu täällä joka päivä jotakin sanoja ja sit ku koulut alkaa nii opiskelen espanjaa:

  ReplyDelete
 6. tosi hyvä & mielenkiintonen blogi ! (: ihanii kuvii & tykkään espanjast myös paljon (:

  ReplyDelete