Saturday, August 13, 2011

Carmens sweet 18 !HELLO!
Eilen oli Carmenin sweet 18 synttärit. Mentii clubille syömää kakkuu ja pelaa padelii ja kattoo pelei. Aikasemmin päivällä oltii Aquaparkissa Paulan kans. Oli sairaan kivaa eikä ollu niin kuuma et olis palannu siel. Illemmal mentii sit kaveriporukan kanssa juhlii syntterisankarii. Mentii Fuengirolan keskustaa discoo. Meno oli iha hullu!! Mentii 4eri club/baarii ja oli iha sikan nuorisoo ja vanhempiakin ihmisiä. Ekaks mentii semmosee tosi hienoon "aikuis" clubiin mis oli täyn väkee, joten ängettii vaa sinne sisää. Sit siel nähtii tuttui sielt Racket clubilt ja onnitteli Carmenia. Tultiin joskus 4 espanjan aikaa kotii iha väsynein ja nyt sit herättii puol 11 pakkaa Paulan kamoja... Aika on menny iha sairaan nopee ku ollaa tehty joka päivä kaikkee kivaa. Tuntu iha silt et Paula olis asunu tääl. Outoo.. Mut oli paras kesäloman loppu Paulan kans:)
Koht mennää ostaa loput tuliaiset kaupasta ja sit mennää syömää ja lentokentälle.
Vikan kerran yhteinen postaut...
Ciao with love:
Tanja & Paula

3 comments:

 1. Sul on ihana blogi!!! ootko sä puoliks espanjalainen, tai asuuks sun jotain sukulaisii espanjas? ja osaatko puhuu espanjaa? :)

  ReplyDelete
 2. aauch koita päärjäillä :s t.leo

  ReplyDelete
 3. Anonyymi:kiitos! een :D oon iha suomalainen tai no mun mami on tansaaniast ja daddy suomalainen mut oon syntyny ihan suomessa:) osaan vähä puhuu mut nyt ku alko koulu nii opin siel enemmän:)
  Leo: juuh no se oli vaa sinä päivän silee :( mut ei enää oikee ku tiiän et nähääkoht taas:) toivottavasti pääsen siel käymää sit tän vuoden lopus!

  ReplyDelete