Sunday, August 14, 2011

hopes and dreams

PÄIVÄÄ!
Eilen Paula lens takas suomee.. Oli vähä haikee fiilis kentäl. Tuntu niin oudolt hyvästellä taas Paula. Mut ei ollu niin vaikeeta kun viimeks ku tulin tänne Espanjaa ja piti hyvästellä kaikki kaverit. Itkettii koko ilta/yö. Mut nyt ku oltii pe illal/yöl ulkon ei ees mietitty asiaa yhtää ja ku mentii lentokentälle siel vast alettii vähä itkee.. Mut onneks nähää taas kohta!!!!!!!
No sit ku mentiin kotiin, vaihoin huonetta taas siskon kanssa ja aloin järjestelemään tavaroita. En tehy oikee mitää, oli vähä kipee olo. Sattu päähä ja väsytti tosi paljon. Katoin sit vaa illal O.C taas pitkästä aikaa.
Nyt kohta pitäis mennä treenaa, koska on kisat huomenna. Enkä oo treenannu puoleentoista viikkoon, koska Paula oli täällä. Ja huomenna alkaa KOULU!!!!!! Iha sairaan outoo.. Ei oo yhtää fiilist mennä kouluun. Ja se viel et meen kouluu en tiiä ketää sielt enkä tunne mut iha kokonaa uuteen kouluu niin vähä jännittää.. Mut eka päivä ei kuulemma oo paha ja sit mul on heti sen jälkee kisat. Myöhästyin mun koulukirjojen tilaamisesta, et joudun hakee ne vast huomen illal ja joudun maksaa vähä enemmän.. Hyvä tuuri kävi, että kirjakauppiaan tyttö tuli tänne ja toi ne samalla. En olis muute saanu niit ku vasta viikonpäästä. Mutta joo nyt meen treenaa pitkästä aikaa!
Ciao!

2 comments:

  1. se päivä älä.. kaaaikki itki mut loppujenlopuks se alku oli vitun hyvä sillo ku tuut suomee uusiks kaikke tollast kyl toi skole hey tulee salee olee hyvä thumbs up sulle ;) -leo

    ReplyDelete
  2. Leo: niii totta !!! :)) nojoo stoorii sulle sit enemmän taas... XD

    ReplyDelete