Tuesday, August 9, 2011

Kuulumisiaaa!

markkinoilt ostettu!
ostokset markkinoilta
ILTAA!
Viime postaus oli nopee, koska meil oli kiire rannalle ja ei jaksettu kirjottaa..
Mutta oltii sunnuntaina herättiin 11 ja syötii nopee ja lähettiin markkinoille/kirppareille. Ei löydetty sielt mitää muut ku noi korvikset niin ajateltii et mennää Fuengirolan keskustaa kävelee ja ettii kauppoja. No käveltii joku 2km oli 38 astet lämmint oltii iha väsyneit ei löydetty kauppoja XD niin käveltii ranta reittii takasin. Valitettii koko matka toisillemme kui kuuma meil on ja haluttais uimaa ja ärsyttää sattuu jalkoihi jne :DD Ostettii matkan varrel jätkit ja mentii kostutettiin jalkojamme vedessä. Koko reissu 12 asti oltii vast 15 jälkee koton. Tuli kauheet rusketus rajat vaatteist ja vähä palattiin.. Sit mentii uimaa ja ajelulla kattoo maisemii iha vuoristolle melkeen. Siel oli niin kaunista. Näky kaikki paikat Fuengirolan keskustaa, Torremuellee jne..
Nii piti sanoo viel noist markkinasta/kirpputorista, että se oli iha sairaan iso. Kaks kertaa ehk hietsun kokonen ja iha täynnä myyjiä. Siel myydää kaikenlaist tavaraa vaatteita, koruja, kodinkoneita, radioita, antiikkisia vanhoja tavaroita, tauluja iha sikan kaikkee krääsää. Oon katellu vähä et haluisin munhuoneesee semmosen kultasen ison peilin, että jos sieltä löytyisi mut ne on aika kalliita.. Mut joskus ku menee siihe aikaa ku ne laittaa tavaroita pois saa tosi halvalla tavaroita ostettuu. Mut pitää viel katella jos löytyis semmone tosi hieno:)!
Meil on ollu iha sairaan hauskaa paulan kans joka päivä. Väsyttää vaa enemmän ja enemmä ku riehutaa vaa ja nukutaa tosi myöhää.. Lauantain tultii kotii joskus 3-4 aikaa.. Väsytti iha sikan seuraavan päivän ja sit ku käveltii täys auringon paistees.. huhhuh.. mutta joo, huomenna mennää reissuu Tarifaan. Se on  lähellä Marokkoa, Gibraltarinsalmen rannikolla jossa on voi uida Välimeren ja Atlantinvaltameren välissä!!!!!!!!!!! Iha sika siistii toivottavasti huomen on hyvä päivä kans:-) mutta nyt pitää mennä nukkumaaaaaaaaaaaan!
Ciao with love:
Tanja & Paula

7 comments:

 1. ois kiva jos tekisit huone postauksen tanja! :))

  ReplyDelete
 2. moikka tanja, ma loysin sun blogin tos vahan aikaa sitten ja siks ma haluaisin kysya et miten sa oot paatyny tonne espanjaan? ootsa syntyny ihan siella ja jompi kumpi sun vanhemmista on suomalainen ja kaytko sa jotain espanjalaista kouluu? DARIA

  ReplyDelete
 3. Anonyymi: Mun huone ei oo vielkää valmis:D sit ku se on et kaikki tavarat on jne nii sit teen:)

  DM: Moi Daria! Päädyin tänne mun isän työn takii ja koska pelaan tennistä niin myös senki takia. Oon syntyny iha suomes ja asuttii enne suomes, espoos. Mun daddy on suomalainen ja mami tansaanialainen. Mul alkaa skole ens ma, meen toho Suomenaurinkorannikon lukioon.

  ReplyDelete
 4. daamn toi tarifan matka holy shiiiit -b have fun -leo

  ReplyDelete
 5. välimeri ja atlantti, gibraltar <3 - ansku

  ja ois kiva jos vastailisit DM:n kommenttiin, olisin myös kiinnostunut kuulemaan :)

  ReplyDelete
 6. aivan ihana blogi ja kivoja kuvia :) i like

  ♥ leave-world.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Anonyymi: hehe kiitos:)
  Anonyymi: vastasin siihe jo ? :D
  Derya: kiitoskiiitos!:)

  ReplyDelete