Thursday, August 11, 2011

moves like jagger

 HELLOU!
Eilen oltii Malagas shoppaa, ei otettu paljoo kuvii pahoittelut. Mut Malaga oli iha sika iso kaupunki niiku Helsinki mut paljon isompi ja iha sairaasti kauppoja joka kadulla melkee. Vanhoja taloja paljon ja erillaisia kuin täällä. Oli kiva nähdä vähä erillaista ku tääl Fuengirolassa. Meijän tarkotus oli herää aikasin ja lähtee aikasin, mut päästiiki lähtee 12 ja oli ruuhkaa oltii joskus enne 13 Malagas. Käytii eka kauppahallissa. Siel oli paljon ihmisiä ostamas tuoreita vihanneksia, kaloja jne. Nähtii iha outoi kaloja mitä ei olla ikin nähty ja jotai outoi putki simpukoit :D en tiiä nimee mut tos on yks kuva niist. Sitten sen jälkee mentii ettii vaatekauppoja ja pyörittii niis 14.00 asti ja mentii syömää paellaa. Mentii sit uudestaa kauppoihin kierreltii kaikissa kaduissa, kaupasta toisee. Aika meni iha sairaan nopeesti, kello oli melkee 6 mentii sit Paulan kans Plaza Mayoriin toiseen kauppa keskukseen XD. Oltii iha väsyneit koko päiväsest kävelyst. Ei olla oltu ikin koko päivää kaupungis. Ain ku mentii yhes stadii oltii joku 4h ja mentii kotii, koska ei jaksanu enää olla siel. Ja nyt oltii sit koko päivä kaupungil/kaupois. Tultii sit junal kotii joskus 20.45 oltii Los Pacosissa. Ehittii käydä kaupassa enne ku meni kii 9 ja sit käveltii clubille hakee Jojo ja Tarina treeneist. Tultii kotii sitte puol 10 aikoihin espanjan aikaa eli puol 11 suomen aikaa. Eli 13 asti iltaa ollaa oltu vaa ulkon ja kävelty kaupois. Molemmat yläkertaa sängylle makaamaa :D mut tosi kiva päivä oli nähtii paljonkaikkee ja ostettii vaatteit. Ei kyl löydetty loppujen lopuks nii paljoo vaatteit mut kyl ny tuli ostettuu sortsit paitoi paula farkut ja jotai muut viel. Muttaaa nyt mennää uimaa ja ulos!
 Muute fb ain etusivulle tulee et "nyt on loma loppu" blaablaaa, dudes loma ei oo ees viel loppunu :D? Teil alkaa skole ti, mul ma. Loma on lopus joo mut sit pitää vaa nauttii näist vikoist hetkist eikä itkee et se on ny loppu oli paras jne :D tollee puhutaa sit ku on koulut et kesäloma oli iha paras jne. Sori tää rage mut ärsyttää vaa!
Ciao with love:
Tanja & Paula


12 comments:

 1. oo vähä näyttää siistilt!:D miss ya t.laura

  ReplyDelete
 2. Laura: juuh miss ya 2!
  jannibluff: nonii jos et asu niiku espoos kaikki mun tutut niiku jotka asuu espoos/stadis joil alkaa skole ti mutjoo :D

  ReplyDelete
 3. Mitä kaikkii kauppois tuol Plaza Mayoril on? Entä paljon Espanjas(fuges) maksaa converset? tiiätkö? onko halvempii ku suomes? Ja mistä noi 8. ja 9. kuvat on otettu? (=

  ReplyDelete
 4. kysyn nyt, kun muuten unohdan XD eli saakos fuengirolasta feikkituotteita niinku esim. kreikasta?:D raybaneja vaan haluaisin ja jouluksi matka sinne:D:D ja jos saa nii tiiätkö mistä?:---)

  ReplyDelete
 5. heei voisiks aina linkkailla noit kaikkkii hyvii espanjalaisii biisei niinku esim toi gol?:)

  ReplyDelete
 6. Tää on tosi kiva blogi :)

  http://labenoname.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. Noora: Plaza Mayorissa on tosi paljon kauppoja, Nike store, Bershka, Zara, Esprit, Stradivarius, Pool and bear ja monia muita. Converssit tääl maksaa joku vähä alle 50e. On tosi paljon halvemmat ku suomessa, monet vaatteet tääl on halvempii ku suomessa. Kuvat 8 ja 9 on otettu Malagan keskustasta:)

  Anonyymi: Joo tääl saa tosi paljon feikki tuotteit, raybaneja varsinki. Rannalta saa ostettuu ja myös kiinalaisista kaupoistakin löytyy joita on joka puolella. Juu tänne kannattaa tulla:) suosittelen!

  Anonyymi: Joo voisin ainvaikka laittaa postauksen perään jonku biisin?:)

  Laura: kiitos käyn kattomassa!(:

  ReplyDelete
 8. tää oli sika jees bloog. toi malaga o nätti mesta daamn mut noojoo oli siel salee enemmä tekemist ku stadis ni sentakii olitteki vrm kauemmi mut olin nii samaa mielt tost lopust olin pistämäs iha saman mun seinälle et miks kaikki itkee chill ouut asiallist toi loppu t.leo

  ReplyDelete
 9. Leo: jeppisjepulis!! XD
  Mikaela: kiitos:)

  ReplyDelete