Thursday, August 25, 2011

roll up

uus treeni laukku!!!

nopee postaus taas!
En ole oikein ehtiny olemaan koneella, koska koulu on loppunut 3 tai 4 ja treenit on aina koulun jälkee pari tuntia ja sitten kotiin syömää tekemään läksyt. Joka päivän aineesta tulee läksyä ja en ehdi tekemään niitä koulun jälkee, niin teen treenejen jälkee ja aikaa koneelle jää vähemmäksi.
Alku viikosta täällä oli just sopiva lämpötila. Nyt sitten tänään oli älyttömän kuuma. Onneks luokissa oli ilmastointi tosi viilee. Mut sitten iltapäivällä kun olin treeneissä oli ihan kauheeta. Palloteltiin puol tuntii ja oli kauheen kuuma. Paita ain iha liti märkä, ku kastelen sitä että tulisi viileempi olo, mut se ei oikee auta.. Tuli taas hyvät rajat treeni paidasta, kun unohdin laittaa aurinko rasvaa... Huomenna olis luvassa vielä kuumempi päivä kun tänään, huhhuh... Tänään loppu koulu 4 ja alko treenit 4. Menin sinne vähä myöhässä. Sit sen jälkee mentii daddyn kans kattoo tuliko mun äidinkielenkirja, koska mulla ei oo vielkää sitä.. Käytii tennis kaupasssa ja sain uuden bägin:-) !! Helpottaa ettei tartte kantaa semmosta isoo jumbo kasssia treeneihin. Tultii kotii joskus puol 8 aikaa ja menin suihkuu ja söin tein huomisen läksyt. En ehtiny tekee oikee muuta.
Huomenna alkaa viikonloppu !! Jee ihanaaa! Pääsee huilaamaan vähä ja olemaan kavereitten kans, koska en ehi viikolla oikee olemaan. Mutta nyt meen nukkumaan, öitä!
Ciao!

5 comments:

 1. mitä sä teet espanjas? asut sä siel vai? :)

  ReplyDelete
 2. asun tääl, muutin tänne kesäloman alussa :D

  ReplyDelete
 3. okei, saaks kysyy miks sä muutit?:D

  ReplyDelete
 4. koska daddy sai töitä täält ja ku kaikki peelataa tennist nii senki takii

  ReplyDelete
 5. ihana kuva sust ja tarinast:) t. lauruskisi

  ReplyDelete