Sunday, August 21, 2011

"siel oli oikeesti kummistus"MOOI!
Noniiin nyt voin vähä kertoo enemmän kuulumisii täst viikosta.
 Eli tiistaina alko eka kunnon koulu päivä. Olis ollu 4 asti koulua, mutta jouduin lähtee 13.30 koska 16.00 oli kisat Lojassa. Ja sit ku tulin kotii kävi pikku äksidentti. Siskon olis pitäny olla himas mut ei ollu nii pimpotin ovikelloo mut ei ollu ketää koton. Ikkuna oli auki ja partsin ovi(ton alakerran partsin) Sit ku katoin kelloo et se on 13.45 et mul on 15min aikaa olla clubil ja miten saan mun kamat ja vaatteet. Nii eka yritin siit portist siit välist jotenki avaa ovee joka oli iha tyhmän näköstäXDD sit katon et pääsen vaaan ainoastaa sisää jos hyppään tost muurist alas jonka pudotus oli iha kauhee.. (voin ottaa kuvan joskus) nii sit kiipeen sinne muurin päälle ja valun varovasti hitaasti alas ja kauheet naarmut tuli käsi varsii. Sit juoksen vaa ylös nopee hakee kamppeit.. Mut se oli iha kauheet sit matsis pelaa sillee kauhee kuuma ja kirvelee niiku haavoihi..
Sinne ajaminen kesti noin tunnin nii nukuin pienet päikkärit autossa ennen matsii. Oli tajuttoman kuuma. Iha ku olis ollu jossai saunassa just heitetty iisot löylyt... Heti ku saavuttii perille mun piti mennä suoraa kentälle pelaa. Se kenttä oli iha keskellä ei mitää sijaitsi ja aurinko paisto sinne iha suoraa. Oli iha tuskaa.. No se peli ei menny hyvin, hävisin... No sitte olin siel koko päivän tulin joskus puol 2 yöl kotii. Olin iha väsyny, menin suihkuu ja sit aloin tekee seuraavan päivän läksyi. Ja mitä kauheinta et mul oli 8 aamul viel ja sain tehtyy läksyt joskus 3 jälkee ja sit menin nukkuu pariks tunniks enne ku piti herää kouluu varte. Oli iha tuskaa koulus.. Olin niiin väsyny et ku koulu loppu nii menin suoraa nukkumaa kotii ja sit heräsin illal ja aloin tekee läksyi. Olis ollu treenit mut en menny, koska ei olis varmaa tullu mitää ku olin niin väsyny. Huhhuh.. Noo lukio on alkanu iha hyvin. Pitää vaa totutella siihe et mennää nopeemmin asioit ku ylä-asteel, joka aineest tulee läksyy, ain on joku sana koe tai joku essee melkee ja sitte se koe viikko... Oivoi..
Tänään mun piti mennä rannalle Nean ja kait joittenki muitten meijän luokkalaisten kans, mut en ehtiny. Eka päiväl mentii clubille pelaa koko perhe paitsi mami ja sit daddyl oli yksityisopetust nii katottii ja pelattii siskon kans. Siin meni melkee koko iltapäivä ja sit mentii syömää Argenttiinalaisee ravintolaa. Siel on sairaan hyvää ruokaa tai ne pihvit on sairaan hyvii! Syötii sit siel ja sit menin taas clubille pelaa Carmenin kans. Ja sit tulin joskus 9 aikaa kotii, et siin meni jo yks päivä. Ärsyttävää ku viikonloppu menee ain nii nopeesti, mut toisaalta menee kyl viikkoki tosi nopee. Ja sit oltiii sen ravintolan jälkee ajelemas jossai kyläs siel oli tosi kaunista. Näköalat oli hienot!! Ja siel oli tosi hienoi asuintoi. Sit meijän piti ajaa semmoselle "kummitus talolle" mut ei päästy sinne ku se oli yksityis alue ja ei meil ollu oikee aikaa ku mun piti olla 7 clubilla. Mut mennää sinne joku toine kerta et pääsen ottaa kuvii sielt! Se oli tosi hieno talo kyl tai semmone linna. Sit ku puhuttii kummituksist et siel on salee pahoi henkii nii sit ku Jojo just jotai löi mua ja sanottii et ne henget tulee ja vie sut nii se sano et en muista iha kunnol mut et se näki zombin ja sit se meni sen luo ja se ampu Jojoo ja siks siit tuli tuhma tai semmone et sen pitää lyödä just muit :DDDDD Kaikki vaa nauro autossa sit se välil puhuu iha omia et ne tulee puhuu sille ja jotai .. :D mut joo huomisest en tiiä mitä teen ainaki läksyi ja varmaa pelaa taas mut voisin tehä sen musa postauksen. Ja ootte pyytäny sitä huonepostaust mut en tee sitä nytte, koska me ehkä muutetaa tähä lähelle kyl nii sisustan mun huonee sillee miten oon ajatellu. Mut nyt en oo oikee ehitiny tekee mitää huoneesee ku se on iha normi sänky ja pöytä ei muut ihmeellist.. Ja se postaus miten tulin tänne jne teen senki joku kerta:)! laittakaa vaik tähän et mitä postauksii haluutte ja voisin laittaa ylös et ku en keksi mitää postaust mitä kirjottaa nii voisin tehä minkä haluutte:-)! mut nyt meen nukkuu, ÖITÄ!
Ciao!

8 comments:

 1. oonn nii kade sulle ku mun pitää asuu suomes ja sä saat asuu espanjas..... <3 mut niii tee videopostaus se ois tosi kiva !

  ReplyDelete
 2. komppaan toista anonyymii ! toinen kateellinen löytyy myös täältä. ite antaisin tyylii mitä vaa et osaisin kunnol espanjaa ja saisin asuu espanjas !

  ReplyDelete
 3. jojo on ihanananananann:))) kuulostaa oikeesti aika rankalt...... huomen skype munkaa marsa? <3 t. lauruskisi

  ReplyDelete
 4. voi ei, lukion alku on kyl vähän tuskaa (ihan sama espanjassa tai suomessa) mut kyllä oikeestaan parin ekan jakson jälkeen rauhottuu ja tietää miten kaikki pitää tehä ja kuinka paljon aikaa käyttää mihinki etc :---D ei oo vielä pää räjähtäny vaikka kakkosella olen.

  juu videopostaus! ja sitte vois olla kiva sellanen jossa esittelet vaikka jotain sun suosikkipaikkoja siellä:) terkkuja kaikille <3

  ReplyDelete
 5. Laita postaus sun tennisvaatteista! :))

  ReplyDelete
 6. lukio on vähän tuskaa, alotin ite vuos sitte lukios, mut sen mitä ite oon oppinu nii kannattaa oikeesti tehä niitä läksyi ja lukee kappaleita (aineessa ku aineessa), koska muute jää iha hirveesti hommaa just enne koeviikkoo, ite tein ton virheen, noo melkee joka jaksos viime vuon ja numerotki on sen mukasia :D tsemppii sinne!

  ReplyDelete
 7. hhahhaahha toi ''moottoripyörä'' :D:D:D
  kiva blogi sulla (= mikä kamera sul on?

  ReplyDelete
 8. ai vaa tennis vaatteist postaus mitä kaikkii vaatteit mul on ? :D okei juu videopostaus. Nii kyl se täst sit sunna, muut ehei pistä inbox millo oot tulos tänne Espanjaa:)!
  Joo mä oon koko jan miettiny sillee et pakko lukee ain läksyt huolel ettei oo kuses sit koe viikol.. kiitoskiitos sitä tarvitaan XD
  Mun kamera on Nikon D40 haluisin siihe sen kalansilmän mut se maksaa aika paljon...

  ReplyDelete