Friday, August 5, 2011

Welcome to the good life !

OLAA!
Eilen oli viimeiset treenit, niin ei treenattu oikein yhtään vaan pelattiin pelejä. Treenit loppu tunnin aikaisemmin eli 12, niin menin kotiin siivoo huonetta enne kun Paula tulee.
Paulan kone piti tulla 16.45 ja ajateltiin isän kanssa, että sillä kestäisi vähän aikaa, kun pitää ettii laukkui, niin lähettiin meiltä silloin kun sen kone saapui Malagaan. Kelasin että oltaisi siel ajoissa ottamaan Paula vastaan, mutta vastaan tulo olikin sekava. Paula soittaa ku ollaa parkkeeraamas autoo et mis ollaa. Sit "juoksen" sinne lento kentän ulkopuolelle jossa Paula odotteli meitä.
Kun tulin aukiolle, huomasin sen heti. Juoksin hänen luo ja huusin "PAULAAA!"
Paula seiso sen laukkujen kanssa ja katto iha :o kaikkialle, kunnes huomas mut juoksemassa, jätti sen tavarat ja juoksi minun luokse . Halattiin iha sairaan kaua ja huudettiin ja itkettiin. Kaikki vaan katto ihan ihmeissään. Perässä tuli mami, jojo jne hekin olivat erittäin iloisia, että Paula tuli.
 
Sit loppu päivästä oltiin uimassa ja illal mentiin ulos. Meil oli ihan sairaan kivaa !!!! Like always! XD Ei otettu paljon kuvia mutta tnää otetaan paljon kuvia, koska on Jojon synttärit ja mennään illal jonnekki:-)!
Ciao with love:
Tanja ja Paula

2 comments:

  1. tuli iha vedet silmiin kun luin tota :) ihana postaus!

    ReplyDelete
  2. likelike :) t.leo

    ReplyDelete