Sunday, September 4, 2011

school day on the beach

köydenveto luokittain
ala-asteen hiekkalinna kilpailu

ykköset B) 

HEISSAN!
Eilen oli rantapäivä. 10 aamulla piti olla härän edessä olevalla rannalle ja sieltä sitten mentii oman ryhmänohjaajan luokse. Oli nimen huuto ja heti alkoi sitten tutustumis leikit. Ne leikit oli vähä niinkui riparilla tai isoskoulutuksessa.
Eka leikki oli että piti kävellä niin kauan kunnes opettaja huus "hyppää syliin" ja piti hypätä sun vieressä olevan tyypin syliin. Käveltii vaa tytöt omassa porukassa ja hypättii vaa toistemme sylii. Käveltii ekalla kierroksella Emilian kanssa vierekkäin ja jubailtiin vaa, kunnes tuli "HYPPÄÄ SYLII" hyppäsin heti Emilian sylii ja pidin niin tiukasti kiinni. Naurettii tosi paljon Emilian kanssa, koska seki piti musta tosi kovaa kii etten tippunu :DD ja sit toinen leikki oli "hampurilais" leikki vähä niiku et ku se sano jotai juusto hampparii nii piti mennä kasaa sillee et oli 3 ihmistä. Enimmäksee sai olla 4 ihmistä. Seki oli just hassu ku hyppäsin aina jonku päälle vaa. En onneks joutu alle XD Ja sit meijät jaettiin ryhmii ja ryhmis meijän piti tehä niiku olla pressun pääl koko ryhmä ja tehä niin pieni neliö ku pysty, mutta kaikkien piti olla siellä sisällä. Toinen oli että pressun mukana piti liikkuu tietty matka niiku "Aladin matto". Mun ryhmä voitti molemmat kilpailut :P Oli muitaki tehtävii ryhmän kilpailuja.
Sitte syötii eväät ja mentii uimaa. Vesi oli jäääää kylmää!! Ihan ku olis ollu suomessa avannossa. HUI! Mentii tyttöjen kans uimaa ja otettii aurinkoo ja katottii ku pojat pelas lentopalloo. Sit kello oliki jo 13.00 nii mentii siskon kans kotii syömään. Olin sit koton johonki 7 asti ja menin sit ulos kavereitten kanssa. Mentii eka kahvittelee ja sit mentii puistoo istuu. Oli just rento ilta.
Tänään olin clubilla pelaamassa vähä ja valkku oli tullu kisoista takaisin. Juteltii sit sen kanssa et mulla olis kisat ens viikolla. Varmaanki koulupäivän aikana, koska ne alkaa keskiviikkona. Oon levänny kunnolla ens viikkoo koulua varten taas ja treenejä. Makoillu sängyllä , kattonu O.C ja Jersey Shoren uusii jaksoja. Ens viikolla on treenei normaalisti heti koulun jälkee ja sitten kisat ja mennää luokan kanssa tiistaina Malagaan johonki musiikki museoon. Tehtii siskon kans smooothiet nii juomaa sitä ja kattoo O.C ja nauttimaan loppu illasta! :-)
Ciao!

9 comments:

 1. oispa meilläki tollasia koulupäivii:---D!

  ReplyDelete
 2. vau ihania kuvia!!:)

  ReplyDelete
 3. onks noi kaikki espanjalaisia:)?

  ReplyDelete
 4. oon kirjottanu tän tänne miljoona kertaa, mut oon tosi kateellinen sun elämälles espanjas :) se ympäristö, kulttuuri, ihmisest ja koko maa on vaa itel lähel sydänt ja elän täl hetkel sun kautta tätä mun elämää sillee lukemal blogias ja ihastelles espanjan rantoi ja tunnelmii!

  ~ älä lopeta bloggaamistasi !

  ReplyDelete
 5. Annaemilia: meil on toi vaa kerran vuodessan:) et ei meil oo joka kerta tollee ja pidettii sisään et meil olis pitempi loma. Jos ymmärsin oikein:D
  J: kiitos paljon:) tuli vaa tosi paljo näitä kuvia mutta kiitoskiitos:)
  Laura-: eei ku meijän koululaisii, lukiolaisia:) mutta on meijän lukios myös pari espanjalaista jotka käy suomalaista koulua
  Anonyymi: ooi kiitos!!! Hyvä et tykkäät välil on just paineita mitä kirjottaa tänne ja mitä kuviii mut hyvä et tykkäät ja en lopeta:)))

  ReplyDelete
 6. äääh love these pics!! ja haha sun pepust on tullu entist hullumpi:))) kuulosti sikakivaaalttt! ja arvaa tuliko ikävä ku tos on toi kuva jos on toi sun hajoomisilme:((((((((( PUSII<3 t. läskipullukkabootysisterisi suomesta

  ReplyDelete
 7. ootko saanu paljo frendei jo koulusta? ja ootko vapaa-ajal niiden kanssa paljonkin? (=

  ReplyDelete
 8. joo oon mä mut mul on aina koulun jälkee treenit ja nyt alko fysiikka nii en ehi oikee.. mut viikonloppun pidetä just leffailtoi tai tehää jotai yhessä:)

  ReplyDelete