Sunday, October 2, 2011

chill weekend

 Heissan!
Perjantaina mul oli matskun koe. Se meni ihan hyviiin, oli hankaluuksia joissakin tehtävissä. Koe alko 13.00 ja nepsku tuli meille aamul ja luettii yhes matskuu ja syötii aamupalaa. Mietittii just et kurssi loppuu iha just ens viikolla ja nepsku menee takas suomee.. Ja se eka päivä ku tutustuttii ja kaikki luuli et oltais tunnettu aikasemmi vaikka vasta tutustuttiin.. :/ mut joo sitten kokeen jälkeen mentii siskon kans Emmalle ja Nanille yöks Marbellaa. Käytii eläin kaupassa ja sit Emman mami teki meille hyvää ruokaaaaaa. :))leffa safkaaaaSyötii ranskiksii ja chicken wingsei aah ne oli niin hyvii nii Emman mami pisti mulle ja Emmalle toisen kieroksen tulee uunissa XDD Syötii ku oltais urheiltu monta tuntii, vaikka käytiin vaa tunnin uimassa. Sitte ruuan jälkee alettii kattoo leffaa mikä vuokrattii matkalla Vettä elefanteille. Se oli niiiiiin hyvä!! Ajattelin et ku siin on se Twilightin se jäbä näytteliä ettei se oo niin hyvä mut se oli TOSI HYVÄ!!!! Kannattaa kattoo jos tykkää romanttisista leffoista :))Sitten leffan jälkeen mentii huoneesee datattiii ja juteltii johonnki 3 asti yöl :D 
Lauantai aamul herättii noin 9 aikaa syötii aamupala ja mentii markkinoille. Siel oli kauheesti ihmisii(niinku aina) Löysin sielt tosi kivan sinisen mekon!! Se oli vähä iso ku ostin sen mut se on ihana!! Ja aijon kaventaa sitä vähä. Markkinoitten jälkee käytii Top Thaissa syömässä. Siel oli toosi hyvää ruokaaaa!! Illalla tultii kotiin ja sit menin ulos kavereitten kanssa viel 11 yöl :D sitte istuttiin mamin ja daddyn kans ulkon juteltii nii menin nukkuu vasta 2 yöl taas.. Ajattelin et olisin menny aikasin nukkuu ja sunnuntaina lukenu aikasin aamulla kokeisiin. Mutta joo  se vähä jäi siihen.. Tänään oon vaa keränny voimii ens viikolle siivonnu lukenu kokeisiin mut nyt pitää mennä. Perjantaina alkaa syyysloma nii yritän sillo kirjotella enemmän tänne ja tehä toive postauksia. 
Ciao!

7 comments:

 1. mun conversenauha!!!!!! =))) toinen puoli suomes toinen espanjas mufmuf <3 ja muutenki ihanii kuvii! ja toi sormus ahhhhhhh. peppusi ihailija täällä taas moi:)

  ReplyDelete
 2. super ihanii kuvii tanja <3 mist noi maisemakuvat on otettu!

  ReplyDelete
 3. Moi! Mitä luulet voiko tän kuun lopul siel ottaa aurinkoo rannal ja uida meres? Ja öhm kulkeeks ihmiset siel viel ihan topis & shotseis jne :D
  ja ainiin, tiedätkö saako sieltä aitoja uggeja ja paljon ois mahdollisesti hintaa? :-)

  ReplyDelete
 4. aah marbella <3 :D

  ReplyDelete
 5. chill:) ja ihania kuvii! tuol on upeen näköstä haluisin sinne nyt<3

  ReplyDelete
 6. oooo kui jees sormus toi peace !!:D ja haastoin sut nii käyppäs kattelee mun blogist ;)
  live-with-style.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Anonyymi: jeps laura sun XD :) miss you 2<3
  kaisa: kiitos kaisa:)<3 tuolta marbellasta päin ku olin kaverilla yötä nii niitten talosta
  Anonyymi: Moikka! no kyllä voi mutta aina välillä on vähä huonompi ilma tai no huono ja huono ilma.. Täällä on vielä lämmin mut mun mielest vähä kylmempi ku kesällä ehkä jotakin 25-27? Mutta kyl täällä voikäydä meressä vielä uimassa:) Ja aitoja UGG en oo nähy täällä :o oon ettiny itekki Ed Hardyy mut ei oikee löydy kerran nähy vaa täällä eikä ollu kallista!! Mutta voin yrittää kattoo ja tehä sitten vaikka jonkun postauksen tai vastata jossai postauksessa :)
  Anonyymi: :) <3
  Missu: niin on varsinki ku kattoo auringon laskua aah <3 millo tuut tänne?!?!!?!?!?
  Emi: kiitoos kaverin sormus:) juu tykkään sun blogista tommonen chill :)) !

  ReplyDelete