Tuesday, October 11, 2011

Opposite Of Adults

 Hellou! Tänään oli vähä sad päivä koska saatettiin Nepsku lentokentälle joskus ennen 4 Iha sairaan outoo että se lähti suomeen. Ei tunnu yhtään et se nyt lähti enkä nää sitä pitkäään aikaan.. :( we will miss you!!!
No mut käytii hakee sen lippu ja mentii kahvittelee ja juteltii kaikke maailman asioita ja naureskeltiin :/ sittten kello oliki jo 5 ja Nepskun piti mennä tarkastukseen ja piti hyvästellä.. Oltii kaikki iha :( mut tuntu et se tulis takas jo ens viikolla. Et meni vaa suomeen syyslomaks. Mut puhuttiin että tulis sit tokaks vuodeks tänne:)))) !!!
Mentii sen jälkeen takas meille päin ja mentii kuvaa yhelle sillalle. Ollaa suunniteltu vaikka kuinka monta kertaa et mennää sinne kuvaa. Semmonen sairaaan hieno tunneli johon oltii tehty eri henkilöiden kasvot ja sitten sinne tunnelin sisää mentii ja siel oli eri kuvii kaikkee siistii sotkuu. Ja nyt oli aikaa niin mentiin sinne ja innostuttii vähä ja pistettin Viivi kuvaa mua ja Emmaa XD
 
 "No miten olis? Sinä! "
Sitten illalla olisi pitänyt olla treenit, mut valkut päätti ettei oo treenejä koska en ees tiiä kait sen takii ku halus mennä ferioille tai jotai :D
 Olin vaa kotona ja Viivi kävi meil äsken ja laitettiin sen podii hyvii biisejä. Mulla ei oo oikein muuta kerrottavaa tästä päivästä paitsi et oli just jeesh mut huudettii aika paljon. Aina jos ollaan kaikki me 3 ulkona tai enemmän niin tosi äänekkäitä.. Mut sit jos joku puuttuu nii ei se oo niin samallaista :D tajuttii just tänää miks me aina ollaa niin äänekkäitä, mutta joo huomisesta en yhtään tiiä mitä teen paitsi illalla feerioille clubin kanssa varmaankin. C ya!
Ciao!k

4 comments:

 1. Millaista on asua Espanjassa? :D

  ReplyDelete
 2. tosi kivoi kuvii! :) onks toi paikka mis kuvailitte nii siel fuengirolas, vai jossai?

  ReplyDelete
 3. ääääh ikävä kaikkii sun sekoilui kute 18 kuva! :D <3 T: Sanni

  ReplyDelete
 4. Anonyymi: :DD haa tiiän kuka oot :DD!!! hassu mut joo ihan jeesh

  Anonyymi: joo iha meijän koulun takaa semmonen tunneli :DD

  Sanni: samoin :(<3 :DDDD no perus minä!

  ReplyDelete