Sunday, October 16, 2011

Tennis 
Heissan! Oon kattonu tennistä vaa koko aamupäivän ja ajattelin tehä tämmösen postauksen vaa tenniksestä. En löytäny paljoo kuvii ittestäni kentällä, joten lisäsin muitakin ja löysin pari kuvaa kun olin SUOMESSA! Kauheen vaalee oon ollu ennen mutta joo ei mulla muuta.
Cia

4 comments:

 1. Piinaan sua näillä fuengirolakysymyksillä mutta mitä tän sääennusteen perusteella kannattais pakata mukaan? sortseja? pitkiä housuja?t-paitoja? villapaitoja? :
  http://www.weather.com/weather/tenday/SPXX0052:1:SP <-- Tuun sinne lauantai-iltana ja tarkotus ois olla se viikko. Näyttääkö toi samaa mitä siellä ennustetaan vai ihan pieleen? (: Ois kiva vähän varautuu :)

  ReplyDelete
 2. oot kyl ruskettunu paljon, mut en nyt sanois että olisit ollu mikään maailman kalpein suomessakaan, terveisin "olen-talvella-valkoisempi-kuin-suihkukopin-seinä"! :DD oon mieki huomannu et täällä ruskettuu iha älyttömän nopeesti, olin kaks tuntii pihalla viikonloppuna ja kauheet rajat jaloissa ja käsissä!

  onks sieläki vielä iha hurjan lämmin? tääl on jotai 27 ja kaikki on sillee "oho onpa kylmä neule tänne ja heti!" ahaha nauran ja olen toppi päällä.

  olet rakas <3

  ReplyDelete
 3. Anonyymi: ooks sä tulossa tänne päin? No illalla täällä on vähä sillee viilee mut päivällä on kyllä lämmin, mut jos illal haluu olla myöhää ulkon nii ehkä pitkä hihasta ja neulet farkkui ei kyl paljoo tartte ottaa pitkii vaatteita mut varalta :) mut viikonloppuna sataa kuulemma nii en sitte tiiä :O

  Sunna: joo tosi nopee kahessa viikossa olin jo musta XDD no mäki oon neule pääl aamul ku meen kouluu ja illal hupparil, miten voit olla topissa:D:D:D:D
  rakas myös<3

  ReplyDelete
 4. millast siel suomalaises koulus on opiskella? :)

  ReplyDelete