Sunday, November 6, 2011

I wish that I could have this moment 4 life

 MOI KAIKKI LUKIJAT!! Eka haluun kiittää teitä ja on tullu pari lukijaa lisää :)) Olin iha fiilareis ku tultiin Emman kans meille perjantaina, koulun jälkeen ja katoin et mul on 140 lukijaa XD mutta niin kiitos kaikki!!:)
Eli perjantain Emma tuli meille yöks ja sato vettä koko päivän paitsi illalla. Päiväl oltii meillä ku ei voitu mennä ulos, mut sit mentii joskus 6 aikaa ulos window shopping. Kierreiltii rantakadulla ja bussikadulla ja nähtii joitakin turisteja SORTSIT jalassa ja meil molemmilla oli farkut huppari takki ja mun viel villa paita tai semmonen neule ja oli kylmä!!!! Huhhuh.. joku vähä yli 20 astetta mut se ei oikeesti tunnu lämpimältä... Silloin on viilee/kylmä. Tultii sit meille ku tuli kylmä ja safkattiin ja mietittiin et pidetään semmonen "girls night" et katotaa monta leffaa ja vaa chill mut mentii sit frendille pariks tunniks ku siel oli porukkaa. Tultii kotiin jokus 12 aikaa mut sitä enne jäätii ottaa kuvii ulos xdd Tultiin meille laitettiin leffa pyörii ja mentii joskus 3 aikaa nukkuu.. Katottii Paranormal activity, luultiin et se olis ollu pelottava mut ei ollukkaaa ja nukahdettii melkee XD mut meil oli tosi kiva päivä, hölötettii kaiken maailman juttuja(:
silmät näyttää taas punasilta..
 Mentii sit seuraavan päivänä Malagaa mamit mukana. Kierreltii vähä kaikkial ja ostin semmosen hienon korun(näytän sen ens postauksessa) Lähettii joskus 12 aikaa ja tultii 5 kotiin. Aika meni tooosi nopee, mut oltii iha väsyneit ku tultii takas meille. Emma sit lähti takas kotii joskus illalla ja olin vaa kotona. Piti mennä kavereitten kans ulos mut oli paljon kaikkee tehtävää  nii en sit jaksanu enää mennä 11 aikaa. Tänäään, sunnuntaina, en oo tehy mitään ku ollu clubilla, tehny läksyjä jne En tajuu jotenki mulla aika menee niiiin nopeee... En ees ehi aina tehä kaikkee mitä oon suunnitellu.. :/ Toivottavasti ens viikolla on hyvät kelit nii pääsee taas treenaa kunnol, koska täl viikol en treenannu ku ehkä 2 kertaa ku aina oli niii märkää. Mutta joo alan nukkuu.
Ciao!
3 comments:

  1. hihi olin siel n. viikko sitte ja oli ihan sika lämmin! :---D rannal paljo porukkaa ja paloinki :D jotenki vaikee kuvitella, et ku siel oli n. 23 varjos et jollai ois kylmä. mut kyl mä tajuun niitten kesän 40 helteitten jälkee :---D btw, siel oli auringos lauantain 29.10 41 celciust :DD

    ReplyDelete
  2. Anonyymi: nojoo ja ku on tottunu et on tosi kuuma nii sit ku tulee vähä viilee/kylmä nii tuntuu tosi kylmältä :DD mutta oliks sulla kivaa täällä:)? missä kaikkialla kävit?(:

    ellah: kiitos (:

    ReplyDelete