Saturday, December 3, 2011

Like a fast bike pon di road vrooom vrooom vrooom vrooom

Keskiviikkona käytiin hakemassa Sunna bussi asemalta. Jeejee! Oli niin kiva nähä se pitkästä aikaan. Ja ollaan vaa chillailtu ja juteltu kaiken maailman kuulumisia, oltu kavereitten kanssa, kaupoissa ja kaikkee mahollista. Onnistuin kastelemaa itteni viime iltana ku näytin miten suihku toimii niin Sunna seiso mun takan ja painoin hanaa täysille auki ja kaikki tuli suoraa naamaan. Hyvä suoritus. Tänään tulin koulusta 3 aikaan ja mentiin sitte kauppoihin ja illalla ulos kavereitten kanssa. Nyt tää loppu ilta ollaan molemmat datailtu ja kohta nukkumaaan. Huomenna mennää markkinoille ja hengataan paaaljon ennen kun Sunnan kone lähtee 6 aikoihin :(
Ciao!
ps. tosssa on muutama kuva meijän koulusta. Se  on tosi pieni ja siin on kahvilakin. Kaikki taulut on marimekkoa tai no kaikki maholliset verhot kaikki marimekkoo -.- jaa 4 luokkaa plus opettajan huone ja opon huone, siinä se sit olikin !

2 comments:

  1. Moi! :) Ihana tää sun blogis. Käyksä siis sitä Aurinkorannikon suomalaista koulua? : ) Mun sukulaiset kävi siel Fuengirolas täs joku vuos tuttujen luon =)

    ReplyDelete
  2. Kiitos Tiina!(: Joo käyn siellä koko lukion. Aa vähä kiva (: noo tosi moni on käyny täällä koulussa ja on tää hyvä koulu.

    ReplyDelete