Sunday, March 4, 2012

you can go hard or you can go home

 Good afternooon! Eilen vietettiin mun synttäreitä ja suskin läksiäisiä pienel kaveri porukalla. Oli kyl tosi hauskaa! Eka oltiin suskin parvekkeella, josta näki sairaan kauas. Tanssittiin,  juteltiin ja pidettiin hauskaa. Ja illalla ei ollu ees kylmä, just sopiva. Lähettiin siinä 11 aikaa sit ulos keskustaan päin ja mun piti mennä Emman kans käymää meillä, niin Oskari heitti meijät himaa. Vaihoin nopeesti vaatteet ja lähettii sit keskustaa. Iltapäivällä käytii shoppaa mamin kans. Ja oli clubilla kakku kestit. Päivä meni tosi hyvin ja oli tosi fun ilta. Tanssittii tosi paljo kavereitten kans illemmal keskustas. Harmi ku ei ollu kameraa siel mukan. Olis tullu tosi hienoja kuvia ;) tossa parit kuvat ja lopuks mitä lahjoja sain.
 Ekassa kuvassa on valkonen kesäinen toppi ja semmonen musta leopardikuvioinen huivi ja suklaata tietty. Sain monelt eri kavereilt koruja lahjaks. Noi risti käsikorut on mun lempparit, koska oltiin Viivin kans wimdow shopping ja näin noi korut. Ja olisin halunnu sillo ostaa ne, mut ei ollu rahaa ja Viivi kävi sit ostaa ne mulle. AINII! Sain siltä myös sähkön sinisen unisiepparin, mut unohdin ottaa siit kuvan ku se roikkuu tuol huonees:( next time!
uudet tuoksut!! Beyoncen Heat hajuvesi+tuoksu mamilta ja daddyltä, ja sain Oskarilta Sexy 212. Sairaan hyvä tuoksu, uus lemppari!! I love both of them:) 

Kiitos kaikille illasta ja lahjoista!!
Ciao!

8 comments:

 1. onks oskar sun bf?:)

  ReplyDelete
 2. moneenkos olitte going hard keskustassa, 00 vai jopa 02 asti ? : DDDDD

  ReplyDelete
  Replies
  1. kahen jälkee lähettii kotiin :D toi otsikko oli siitä ku kuuntelin sitä biisii ja en keksiny mitään XD

   Delete
 3. kivoi kuvii ja ihania lahjoja! (:

  ReplyDelete
 4. miksei meidän lahjasta oo kuvaa :((( t. mela

  ReplyDelete
  Replies
  1. XDD koska kortit on sussul ja unohdin :(( kyl ne komeilee joku päivä tääl ;)

   Delete