Monday, May 7, 2012

Yeah, they say it's mind over matter, But what we livin' for, what really matters

DSC_2308
DSC_1583
HEEY! Tulin jo la illalla kotiin saksasta. (kuvia tulee myöhemmin) Kone oli 50min myöhässä -.- ja jouduttii oottaa konetta 4h Dusseldorfissä. No mutta sunnuntaina oli Oskarin synttärit. Hän täytti 18v nii käytii syömässä ja oltiin niillä. Mentiin Mijas nimiseen kylään syömää joka on vuoristossa. Oli tosi kaunista ja oli ihanan lämmin sää. Meijän eka piti mennä semmoseen ravintolaa josta olis nähy koko fuengirolan, ku se oli niin korkeella. Mutta se ei ollu auki tai siellä ei tarjottu ruokaa ku oli iltapäivä nii mentii siihen alemmas kylään ettimään ravintolaa. Löydettii iha mukava en tiiä minkä maalanen ravinto mut sieltä sai kaiken näkösetä ruokaa. Molemmil oli kauheen nälkä nii tilattii alkuruokaa ja sit jotai isoo ja täyttävää pääruoaks. Juteltiin kaiken näköstä ja chillailtiin. Mentiin sit illalla takas meille. Oli tosi kiva päivä ja saatii olla kunnolla rauhassa. Ostin Oskarille saksasta ton ruutupaidan lahjaksi, mikä näkyy kuvissa. Ei tullu ostettuu sieltä paljoo mitään. Ei löytyny mitää erikoista..
Tossa on myös muutama kuva viime perjantaista ennen ku menin saksaan. Oltiin Viivin kans rannalla chillailemassa ja juttelemassa maailman menoja. Oli sairaan kivaa jutella kaiken näköstä rauhassa ja tultiin hyvää aikaa rannalle. Aurinko oli just laskemassa nii nappasin pari kuvaa.
DSC_2304
DSC_2322
DSC_1592
DSC_2312
DSC_2311
DSC_1573
DSC_1659
DSC_2309
DSC_2345
DSC_2339
DSC_1620
DSC_2316

Muuten tossa on parempi kuva noista salama korviksista. Tykkään niistä iha sikan :-) Tänää kouluu pitkästä aikaa ja heti kauhee kasa kaikkii läksyjä. Kahesta aineesta esseet ja mitä muuta kaikkee runokansioo äikässä ja kirja luettuna. WÄÄ!! ja kohta koeviikko pitäis alkaa nyt opiskelee ettei jää iha vikoille päiville enne koetta. Tänää oli pitkästä aikaa treenit ja oli iha kamalaa.. Ei oikee onnistunu mikää. Kohta tulee onneks kesä nii ei oo koulua ja voi paremmin treenata taas koko kesän. Muuten mulle on kuulunu iha hyvää välil on ollu vähä sad fiilis tai semmonen stressaava ja masentava, mut kyl se siitä. Aina piristyny jotenki. Mut sit taas on huono puoli siinä et koulu loppuu ku ihmiset lähtee takas suomee eikä niitä tuu näkee enää... äspdokfmöakjsdmf Aika menee niin nopeesti. Loppuu kesken! No mutta joo, yritän kirjottaa nyt taas useimmin ku on kuviiki paljon mut en vaa ehi aina... Nyt suihkuun ja nukkumaaan,
Ciao!!

2 comments: