Friday, June 29, 2012

pasarela


DSC_3688
DSC_3684
DSC_3691
DSC_3772
DSC_3771
DSC_3723
DSC_3744

HEEI! Saatettiin mami lentokentälle, koska hän meni Afrikkaa 3vk. Tilattiin viimeviikolla tennis vaatteita Tennis Warehousesta ja paketti tuli maanantai illalla. Tuli tosi nopeesti. Kesti noin 5päivää. Ja vaatteet tuli Englannista. Suosittelen sieltä tilaamista jos harrastaa tennistä tai jotai muuta urheilua. Esim noi shortsit on sopivat juoksemisee myös. Siellä oli ihana turkoosi toppi ja mustat shortsit kesä treeneihin varten. Joutuu treenaa paljon ja oon koko ajan vaa treeni vaatteissa. Tää on vika viikonloppu ennen ku kesäleiri alkaa. Maanantaina 9.00 aamulla alkaa leiri fysiikalla joka kestää puoltoista tuntia ja sen jälkeen pieni tauko ja kentälle treenaa pariks tunniks. 14.00-16.00 on ruokatauko ja 16.00 alkaa seuraavat treenit. Joka päivä on sama juttu, koko heinäkuun. Elokuussa tulee Paula!!! Eilen tuli Matias ja Aleksi espoosta tänne treenaa 2vk. Ne asuu meillä sen ajan. Nyt viikonloppuna on tiedossa huomenna illalla 21.00 matsi Bel Airissa jälleen. Kattoo fudiksen finaalia ja ottaa rennosti. Viikonlopun aikana tulee lisää pelaajioita ja tuttuja. Tosi kiva nähä kaikkii pitkästä aikaa ja taas olla yhessä. Ihmisiä tulee eri puolilta espanjaa ja muualta maailmasta puolasta, amerikasta jne. Meitä on ekalla viikolla yli 30 lasta! Iha törkeen paljon, mut toivotaa et tästä vuodesta tulee parempi ku viimevuodesta:) !! Nyt meen viemää koiraa ulos,
Ciao!

4 comments:

 1. Hei missä oot alottanu tenniksen? Itteeni kiinnostais alottaa, niin missä suomessa kannattais? Täytin just 15v, mutta oon koko elämän harrastanu kilpa urheilua ja nyt kiinnostais lajin vaihto että onko tässä vaiheessa enään mitään mahdollisuuksia alottaa?:) Kiitos jos vastailet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. asuin espoossa ja alotin tenniksen EVS seurassa nöykkiössä. Aina on mahollisuus vaihtaa ja alottaa uus laji. Ite alotin tenniksen ku olin 13v? aika myöhää vaikka pitäis alottaa pienenä, mut kaikkialta löytyy alottelija tunteja ja sit jos haluutki kisaa voit vaihtaa ryhmää ja mennä kisoihin :)

   Delete
 2. miks te asutte espaniassa?:)
  vähä kivat treeni vaateet:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mun daddy sai töitä täältä ja täällä on meille hyvät mahollisuudet harrastaa tennistä ympärivuoden ja kisailla, kiitos:) ite tykkään myös tosi paljon!

   Delete