Saturday, October 6, 2012

OCTOBER

HEEYY!!

On koht tasan kuukausi ku viimeks postasin!! En oo ehtiny ollenkaa.. On ollu tosi paljon koulu juttuja ja muutakin. Oltii yks perjantai kaveriporukalla Pauliinalla grillailemassa ja vietettiin kavereiden synttäreitä. Oli tosi kivaa ja lämmin ilta. Grillailtiin pekonii, kanaa, lihaa jne. Kaikki toi omat ruuat ja kuunneltii musaa, juteltii, pelattii pelejä jne XD Oli tosi jeesh. Illalla valmistauduttiin yhessä ja mentii sit  ulos tanssimaan.
Käytii yks viikonloppu Oskarin ja Tarinan kans La Canadassa. Se on Marbellassa iso ostoskeskus. En ollu ikinä käyny siellä enne ja halusin löytää Hollisterista jotain uutta. Oli paljon ihmisiä ja löysin ihanan paidan Hollisterista. Oskarille etittii uudet kengät ja paitoja. Ei ehitty olee kauaa Hollisterissa ja etittii Oskarille vaatteit sieltä kunnes tuli Hollisterin myyntipäälikkö kyselee meijän ikää ja haluttaisko tulla castingii ja töihin viikonloppuisin. Et ne ettii jonkilaisii nuorii työskentelee välillä sinne. Kerrottiin et meil on kouluu et ehittäis vaa joskus viikonloppuisin ja ku on harratuksii. Meijän piti ottaa yhteyttä ja mennä castingii mut ei olla ehitty kun on ollu koeviikko. Nyt viikonloppuna pitäis soittaa ja sopii ajoista. Sinne on matkaa aika paljon enkä tiiä miten bussit menee sinne... Ja Oskarilla ei oo vielä korttii.. Mut olis niin siistii mennä sinne töihin ja ollaan me menossa!!! Mut ei varmaan iha vielä:)
Viimeviikolla sato 3pv putkee vettä. Piti olla perjantaina psykankoe mut kaikki fuengirolan ja mijaksen koulut evakoitiin ku tuli myrsky varotus. Kaikki haki lapsensa 12 aikoihin koulusta. Ja kävin sit hakee Tarinan ja Jojon koulusta. Itekki pelästyin vähä et jos tuleeki kunno myrsky ja Tarinalle oltii kerrottu koulussa kuinka malagassa oli menny silta hajalle ja puut kaatunu tielle. Oltii sit koton koko iltapäivän eikä enää satanu yhtää vettä ja alko taivas kirkastuu. Mietittii et onks tää joku huijaus et tulee myrsky ku ei tapahtunu mitään :D Ainaki oli pitempi viikonloppu ja ehti viel kunnol lukee siihen kokeeseen.
Ei tässä muuta ... Tänään alkaa Feriat ja meen illalla kavereiden kanssa kattoo millasta siel tänä vuonna on:) Ihanaa ku on loma. Voi ottaa rennosti nyt vähän aikaa ja sit takas koulun penkeille.
Ainii!! Ja sain uuden puhelimen!!! Mul oli enne Nokian E71 ja nyt sain sitte Sony XPERIA L !! Iha sika hyvä. Tottakai olisin halunnu Iphonen niiku kaikki mut tää on tosi hyvä! Androidi ja Hd kuva laatu ja voi ottaa sika hyvii kuvii ja 3D kuvia. Tosi hyvä! Ja plussaa et iso näyttö ja voi kattoo leffoja ja sarjoja. Alhaalla on kuvia otettu mun uudella kännykällä. Tossa on biiseijä mitä oon kuunnellu viimeks :) Enjoy >  132464_410865242314319_676615486_oDSC_5405 Untitled
Untitled

Ciao! :)

1 comment:

  1. sulla on tosi kiva blogi ja ihania kuvia!!! toivottavasti koht tulee uutta postausta :)

    ReplyDelete