Saturday, March 23, 2013

peaceful saturday night

Heippaa! Laitoin tähän teille biisejä mitä oon kuunnellu viimeks. Toivottavasti tykkäätte itekki jostakin biisistä. Pienenä kun harrasti Street dance nii kuuntelin iha hirveesti Justin Timberlake biisejä. Ja nyt ku siltä on tullu uus laulu nii huhhuh ku on tullu vanhat ajat mielee. Kauheen ikävä tanssia. Mulla ei oo mitään lempi artistia mutta tykkään tosi paljon Rihannasta, Bruno Mars, Lana Del Rey, Calvin Harris ja monia muita. Kuuntelen musiikkia tosi paljon fiiliksen mukaan. Välillä tosi jumputusta, joskus tosi rauhallista. Kuulin kavereilta et Bruno Mars olis tulossa Espanjaan. En oo ikinä ollu missään keikalla tai festareilla. Haluisin niin paljon... :/ mutta meen nyt suihkuun ja alan kattoo Step Up Revolution!!! Hyvää viikonloppua kaikille! <3

6 comments:

 1. Tosi kiva tää sun blogis (: Tiiätkö muuten, että ooisko jossain Malagan tai Fuengirolan seuduilla jtn kauppaa missä myytäis Converseja halvemmalla kuin Suomessa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. joissakin paikoissa missä on muitakin kenkiä kun conversseja myydää halvemmalla, mut ite ainaki oon monta kertaa nähny Dreisson tai joku ton niminen skeitti kauppa nii siellä on ollu consseja puoleen hintaa.:) muuten en tiiä onks mitää conssi outlettii tai warehouse mut muita outletteja on vaatteista esim Benetton ja Blanco.

   Delete
 2. Ihana blogi sulla! Tää ei liity nyt mitenkää tähän postaukseen, mutta oliko alussa helppoo sopeutua sinne espanjaan ja saitko alussa helposti kavereita?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon!!:) mua jännitti iha sairaasti aluks. Oon pienenä vaihtanu kouluu pari kertaa eikä oo ollu ongelmaa sopeutuu ja saada kavereit, mut nyt oli jotenki tosi hankalaa. Mietin et miten oon, käyttäydyn jne, koska oon tosi äänekäs ja puhelias et jos jotkut ajattelee mua hulluna tai jotain XD mut täällä on helppo jotenki saada kavereita ku kaikki samas tilanteessa, uusia ja uus maa ja kaupunki. Mut just se millanen sä ite oot kertoo saatko helposti kavereita et jos on ujo nii vähä vaikee saada... ja voi jäädä helposti niiku yksin... mut täällä vaikka jää yksin nii mun mielestä aina otetaa mukaa johonki juhliin jne et jos ei haluu koulussa olla sillee muiden kans tai ei vaa sopeudu ja on jonkun kans kahestaa koko ajan. Mut meijän luokal on ainaki sillai et otetaa tai yritetää ottaa aina uudet mukaa jos tehää luokan kans tai isolla porukalla jotakin :) leffaa, syömää, ulos jne :) mut jos oot ite kiinnostunu tulee tänne nii kannattaa tulla. Tääl on tosi kivaa ja vaikka jännittää et kaikki kaverit jää suomee ja on yksin, aina löytää uuden kaverin ja kaveri porukan:) toivottavasti vastasin hyvin sun kysymykseen :D

   Delete
 3. Mun on pakko vastaa tähän Tanjukin puolesta! Tanja on niin sosiaalinen ja mukava tyttönen että sai heti paljon kavereita. Ja mäki tykästyin Tanjaan heti ku ruvettii juttelee ku on nii pirtsakka ja hyväntuulinen kaveri! Ja tuolla suomalaises koulussa on muutenki ehk vähä helpompi saada kavereita ku sinne tulee joka vuos uusia ihmisiä jotka on samas tilantees ku säki :) Mutta oma asenne ratkasee tietenki eniten, jos on kauheen epäsosiaalinen ja näyttää siltä ettei kiinnosta saada kavereita nii jää kyllä helposti vahvojen persoonien jalkoihin..

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos XD hyvin vastattu :) mut toi on totta toi loppu mitä sanoit et oma asenne ratkasee paljon..

   Delete